Vähän [Enemmän]

Runoilija Mikkko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tervetuloa itsetuhoisten ajatusten paratiisiin,täältä saat kertalipun alas
 

onko se kiva? ei [ihana]
tykkäätkö sä siitä? en [rakastan]
merkitsenkö mä sulle enää mitää? kyllä [et mitään]
anteeksi siis olemassaoloni saat [häivy]

Selite: 
yritin saada nämä kaikki eri riveille mutta jotenki tämä sivu ei tykännyt ideasta
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ;---; ♥
Vahva ja katkera.
Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot