nimetön ajatus

Runoilija Mikkko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tervetuloa itsetuhoisten ajatusten paratiisiin,täältä saat kertalipun alas
 

riittääkö kärsivällisyytesi?
entä rakkautesi?
olenko tarpeeksi hyvä sinulle koskaan?
kuinka kauan aikaa vielä lähtöösi?

en tiedä,vastaat
kysyn uudelleen
painat pääsi alas
kysyn uudelleen ja uudelleen
sinä et vastaa
pakkaat laukkusi
avaat oven
pääset pois kahleistani
aloitat elämäsi vihdoin
pois kaukana luotani

sydäntä riipivä puristus pitää minua otteessaan
kerroinko tarpeeksi usein sen?
kerroinko rakastavani sinua oikeasti?
oman yksinäisen mielen portit sulkien
laskien auringon iäksi mailleen
antaen vain pimeyden loistaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja ajatuksia!

Hienoja ajatuksia!

 

Käyttäjän kaikki runot