Nimetön

Runoilija Mikkko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tervetuloa itsetuhoisten ajatusten paratiisiin,täältä saat kertalipun alas
 

Taas kuuntelen sitä levyä,
sen laulaja kertoo ensin kukoistavasta ja palavasta rakkaudesta,
sitten siitä kuinka sattuu katsoa vieressä sen oikean rakkautta toisen kanssa.
Mielessä pyöriin vaan sun kuva kaulailemassa sen uuden kanssa,
sinä minun SE OIKEA.

omaan yksinäisyyteeni vaipuen,
ei muut mitää huomaa
"se tekee töitä,se on kunnossa ja kaikki hyvin"
ei ne huomaa arpia käsivarsissa,
ei niitä verta vuotavia haavoja mielessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vau tää on hieno ^^

Tämä runo, sen tarina on viiltävän kaunis. ´Sinä minun SE OIKEA´ Ai´jai, tuo satutti. <´3

Kaunis.. Jos sä et vielä tienny, mä tiedän, et kaikki ei ole hyvin. Sokeutta sokeutumattomuudelle.

 

Käyttäjän kaikki runot