Jumalainen kuolevainen

Runoilija Tunturikauris

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinusta pitäisi tulla listaani
ihminen ihmisten joukossa.
Mutta sinusta ei ole siihen joukkoon.
Sinä olet kuolevainen,
kuin me kaikki muutkin,
mutta et voi olla vain ihminen.
En voinut tehdä sitä erhettä,
että olisin ihmiseen ihastunut.
Minä ihastuin, myöhemmin jopa rakastuin
jumalaiseen kuolevaiseen, joka ehkä vielä joskus
on minulle ihminen,
ihmisten joukossa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot