Vuoden 2008 merkki

Runoilija Tunturikauris

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen minä keskiviikon lapsi,
sinä tiistaina kesäkuisena tähän maailmaan saavuit.
Sinä edustat merkkiä,
joka voisi kuulemma olla minun haaveiden kohde.
Ja, jos totta puhutaan;
niinhän sinä oletkin.
Vuonna syntymämme toisistamme
ei tiennyt kumpainen.
Vuonna nolla ja kahdeksan minä tiedän sinut,
sinä tiedät minut.
Mutta mahdatko poika tiistain tietää tarpeeksi?
Sykkii mun sydän sulle.
Sydän keskiviikon lapsen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot