Mummulle!

Runoilija Tunturikauris

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kultasiipi, pieni pehmosormi.
Aivan kuin joku koskettaisi minun olkapäätä.
Käännyn.
En näe ketään, tunnen vain kosketuksen pienen
ja pehmoisen.

Kun illalla menen nukkumaan tunnen tämän,
saman kosketuksen.
Käännyn.
En näe ketään, mutta tunnen etten ole yksin.

Enkeli suojelee sinua!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos arvostelustasi :)

Ihana runo<3

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot