Mestarini

Runoilija Tunturikauris

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

”Heitä jo,” pyydän.
Kyllä nyt Suomen mestarin pitäisi siihen pystyä.
Jos kerran opettajan työ käy helposti, eikö tämä?
Pelkäätkö, että polvesi menee?
Haluatko, että odotan puoli vuotta heittoasi?
New Yorkissa tykkäisin käydä,
baarissa ottaa yhdet, valvoa kolmeen.
Heität.
Ei pisteitä.
”Tule sijaiseksi kun nörtteilyltäsi ehdit.”

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot