Menneisyyden muisto

Runoilija Tunturikauris

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muisto menneisyyden ohi kulkee,
mieleen kaiken palauttaa.
Oli silloin aika haaveiden,
aika paremman huomisen.
Kantoi haave mua kevein siivin uuteen päivään.
Huonosti kuitenkin kävi.
Ei tullut onnea,
ei mulle tähdenlentoa kiinni otettu.
Sain mä kokea tunteen ainutlaatuisen.
Sain mä edes hetken olla onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot