varmasti vain pelkäät rakastua

Runoilija theseparisnights

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nämä ajatukset vaatisivat korjauslakkaa
Niin paljon turhia tunteita ja ajatuksia ja

kai voi unelmiksi kutsua niitä
päiväsaikaan uneksittuja unia joissa
minulla oli sinut

Olisin ollut valmis hyppäämään
ihan ilman laskuvarjoja tai suojaverkkoja

Olihan se täysin odotettavissa
ei meillä olisi tulevaisuutta, ei vaikka olisinkin oikeasti
kauniimpi, rohkeampi
hoikempi helpompi parempi

mutta voiko mikään kosketus tuntua enää samalta?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hienoa tekstiä!! :)

..ei ehkä samalta, mutta paremmalta ;)

Hankala kommentoida vaikka osaankin samaistua niin täysin. Hienoa tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot