tämä ei tunnu oikealta

Runoilija theseparisnights

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tää tuntuu niin vitun väärältä enkä mä siltikään
sano yhtään mitään

sanat

en saa niitä taaskaan ulos ne kai
hakee vielä oikeaa järjestystä

väärät suudelmat rohduttaa mun huulia
sulla on silmät kiinni et nää

kun maataan vierekkään makaan selkä sinuun päin

Selite: 
life. you never live it right.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot