minäkin kuiskin sanoja

Runoilija theseparisnights

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuiskaat korvaani sanoja,
niitä kuiskattavia joita kuullaan vain
kahdeksan jälkeen
--jos uskalletaan

olen kai ujo kun en vastaa, istun hiljaa
saat rauhassa luulla sanoit jotain väärää

tietäisitpä vain, hän
kuiskii niitä minulle aamuyöstä
varmemmalla äänellä, hän kuiskii niitä paremmin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot