lumi liikkuu ylöspäin

Runoilija theseparisnights

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sulla on höyhensilmät
katsot aina kohti kun yritän juosta pakoon
oot jokaisen kulman takana,
jokaisen peilin heijastus

me ystävystytään aina uudelleen,
minä ja puuterilumi
pudotaan kahdestaan kuiluun josta toivon,
vielä joskus nousen kun painovoima ei enää
pidä mua

alhaalla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo

Nämä ovat upeita kaikki, niin uskomattomia!

 

Käyttäjän kaikki runot