Tulkintavaikeuksia

Runoilija originalmushrooms

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedätkö sinä eron
nurmikolla ruohikolla heinikolla
kun joku iskee puukolla selkään
löydätkö oikeat sanat?

Minä sekoitan sanoja
ihan vain tyhmyyttäni
unohdan merkityksiä ja
kirjoitankin väärin

Tarvitsisin luultvasti tulkin
joka ymmärtää elekieltä
Korvaa hiljaisuuden sanoilla
jota en ole edes kuullut

Pelkäänkö liikaa
ettei kukaan tajua
tai sitä että tulen ymmärretyksi

Kyllä minä uskaltaisin puhua
selkeästi ja niin että takarivikin kuulee
Valuttaa sanoja suustani ja
saada muutkin ymmärtämään tätä hepreaa

Mutta mielummin haluan kuulla totuuden
jonkun muun suusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulkintavaikeuksia, niitä on sanojalla ja kuulijalla. Monasti miettii omia sanomisiaankin jälkeenpäin huomaa että atrkoittikin aivan jotain muuta. Ota nyt minustakin selvää:)

 

Käyttäjän kaikki runot