Nimetön

Runoilija originalmushrooms

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

liian usein tunnen asemani uhatuksi
tavalla jolle en itse mahda mitään
tai liian usein pelkään
vain pelkääväni itseäni

liian usein liian kauan
roikun kiinni vääryyksissä ja
juutun niihin hetkiin

hengitä sisään minun muistoni eilisestä
ja näe peilistä minun kasvoni
enkä minä pelkää

et näe pilvien taakse, et tarpeeki kauas
et tarpeeksi lähellekkään sillä silloin
voittaisit pelkoni helposti puolellesi

katso kauemmas taivaanrantaan
lausu minun lauseeni
enkä minä pelkää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot