Herätyskellokompleksi

Runoilija originalmushrooms

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silkkityynyjä ja suitsukkeita

kurot yhteen minuutit ennen aamuyötä

Punaviiniä, valkoviiniä

mustavalkoisia tauluja maalaatko minutkin?

Päänsärkyinen aamuherätys

totuutena keskenjäänyt kirja ja yksi tyhjä viinilasi

Päästä minut takaisin siihen uneen

Selite: 
dididididididi
Kategoria: 
 

Kommentit

hirveän ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot