VAMVAMVAMVAM

Runoilija originalmushrooms

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onni on leikkokukat pöydällä
hyvä kirja ja pimenevät syysillat
Hampaiden näkyminen hymyillessä
kärpässieni keskellä pihaa

ja se, ettei kukaan potki sitä hajalle

Selite: 
Oi eilen olin niin onnellinen ettei tässä päivässä tai tässä hetkessä tarvitse olla mitään järkeä
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo ja onni

ihana runo ja onni

 

Käyttäjän kaikki runot