Purkkakuplia

Runoilija originalmushrooms

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Otetaan nyt tästä kaikki ilo irti

syödään niitä punaisia sieniä

ja soitetaan myrkytyskeskukseen nauraen

Pyydetään ambulanssikuskia kääntämään

stereot täysille ja lauletaan mukana

Tyhjennetään kukkaroita purkkakoneen edessä

itketään päättömiä mallinukkeja

Kerätään karkkeja maasta

- myöhempään käyttöön

Soitetaan kitaraa musiikkiliikkeessa ja

kierretään ilmaisia kakkukahveja

Aikaa levätä on huomenna

Selite: 
Selkee aivovaurio
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan energinen runo! <3

Ihanan energinen runo! <3

 

Käyttäjän kaikki runot