Nimetön

Runoilija originalmushrooms

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unohtaa
uskallatkin unohtaa sillä minä
muistan
aivan tarkalleen miten sanasi
iskivät
seinää takanani niin
salakavalasti
aivan kuin tarkoittaisit
sitä kaikkea
hyvällä etkä pahalla

Viimeinen kuutamomarssi
kestokykyni rajamailla
Maalailen piruja seiniin
ja ladon luurankoja kaappiisi

ihan syystä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vau, tämä sai pysähtymään. ehkä siksi että pystyin siihen samaistumaan. hienosti olet kuitenkin tämän kirjoittanut!

 

Käyttäjän kaikki runot