tuhannen ihmisen aviovuode

Runoilija originalmushrooms

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

vääräuskoinen kristitty ja
hiomapaperin karkea iho
monien painalluksien sänky
huoneessa jossa ei ole seiniä

valheen katkeruus kielellä
kiellettyjen hedelmien puutarha
sekasortoinen olotila jossa ei
uskota kenenkään arvaavan

monopolikaduille eksynyt unelma
liian usein toteutuva vääryys
liian siniset silmät, lapsi
kääntyvät vielä sinua vastaan

vaikka totuus seisoisi
silmiesi edessä
pelkäisit kai liikaa
katsoaksesi sitä silmiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Omatekoisessa uskossaanko
jotkut jopa pelkäävät omaa
totuuttaan?

Syvällinen ja puhutteleva runo noin nuoren kirjoittamaksi.

Omatekoisessa uskossaanko
jotkut jopa pelkäävät omaa
totuuttaan?

Syvällinen ja puhutteleva runo noin nuoren kirjoittamaksi.

 

Käyttäjän kaikki runot