kaukana mutta silti lähellä

Runoilija lili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i love and i believe love is here and now
 

Nauravat aallot meren kuohuissa
Hymyilevät lehdet puiden oksilla
Laulavat linnut taivaan sinessä
Sinä istut auringossa
Minä nukun kuun valossa
Eläimet juoksevat metsässä
Autot huutavat Lontoossa
Laiva tummilla vesillä
Kamelit aavikolla
olen merellä
Sinä maalla
Silti olet lähelläni
Ajatuksissani
Sydämessäni

Selite: 
i believe in love
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot