rakkautta ilmassa

Runoilija lili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i love and i believe love is here and now
 

nään sut pihalla
lehtipuun alla
kirja jalkojes päällä
kauniilla syksysäällä

sun hiukset lepattaa
kätesi kohoaa
mulle vilkutat
nouset ja kävelet luokseni
otat kiinni kädestäin
viet mut alle lehtipuun
avaat kirjan ja luet siitä katkelman

se saa sydämeni läpättämään
katseeni kirkastuu
pidät kiinni kädestäin
et päästä irti...

Selite: 
tämä ei ole tapahtunut minulle mutta toivoisin, että tapahtuisi. kirjoitin sen, kun olin ihastunut erääseen poikaan ja olen vieläkin.uskon, että tuo voi vielä tapahtua tai on tapahtunut jollekin...miksei minulle
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot