sinun katseesi

Runoilija lili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i love and i believe love is here and now
 

Suhun ihastuin pian rakastuin ja mitä sitten kävikään
Alku oli onnea kuin ikuisen lähteen sävelmää
Sillä lempeällä katseella sillä lempeällä hymyllä
Annoit rakkautesi hälvenevän

Sinun katseesi se lävistää sieluuni reiän
Sinun katseesi nykyisin se satuttaa
Se särkyneen sydämen löytää
Se syyttävästi katsoo
Mitä tapahtui lempeälle katseelle
Hymyileville huulille

Sussa pelkkää hyvää näin
En halunnut ymmärtää säröjä silmissäin
Alusta asti kai
Mutta en rakkautta kieltämään pystynyt
Suljin silmäni
Jätin hyvästit

Sinun katseesi...syyttävästi katsoo
Särkee sirpaleisiin ja syyllisyys rintaa riepoo
Ei myrskypilvet väisty
Ehkä aika kuljettaa pois
Kasaa yhteen osat sydämen
lämmittää katseen hyytävän

Selite: 
Syyttävät katseet ovat kauheita. ei sanoja vain katse. Siitä saa erilaisia päätelmiä. Halusit tai et..
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava kaunis runo....

 

Käyttäjän kaikki runot