katseita vaan ei sanoja

Runoilija lili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i love and i believe love is here and now
 

näin sinut kaupassa
tulit minua vastaan
nauroit ja juttelit ystäväsi kanssa
hymyilit
käänsit katseesi
hymyilit edelleen
katsoit minuun
mutta jatkoit matkaasi

näin sinut kohta uudestaan
hymyilit edelleen
katsoit minuun..
ja sitten taas ystävääsi

pakkasin ostoksiani
hymyilin itsekseni
nostin katseeni
olit edessäni toiselle kassalla
hymyni leveni
hymyilit
minulle?
nauroit
mille?
lähdin
tunsin vielä katseesi selässäni
sydämessäni...

Selite: 
näin hänet kaupassa ja kuvailin "tapaamisemme"...hmm
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen, mä tykkäsin : )

 

Käyttäjän kaikki runot