syyssateen rakkaus

Runoilija lili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i love and i believe love is here and now
 

Sä tulit mua vastaan kadulla
Katsoit mua pitkään mut kävelit vain ohitsein
Jäin taakses katsomaan et kääntynyt takaisin
Jatkoin eteenpäin sun kasvot mielessäin
Ehk joskus mut huomaat mut silloin saattaa olla jo myöhäistä

kert:

Syyssateen jäljiltä on päivät kirkkaammat
Sut toivon näkevän mulle hymyilevän
Ihastun sun hymyyn rakastan enemmän
Tää on toivetta vaan mut jaksan odottaa
Syysateen jäljiltä on illatkin kirkkaammat
Sua odotan mut jatkan eteenpäin

Istuin luokassa katsoi synkkää pihaa mietteissäin
Sut pihalla näin takkis lepatti ja mieleni kirkastui
Katsoit ylös ikkunaan ja minut siellä näit
Kuulin melkein askeleesi ja kohta sut ovella näin sä hymyilit mulle vaan...

kert:

syyssateen jäljiltä on päivät kirkkaammat
Sut toivon näkevän mulle hymyilevän Ihastun sun hymyyn rakastan enemmän
Tää on toivetta vaan mut jaksan odottaa
Syyssateen jäljiltä on illatkin kirkkaammat
Sua odotan mut jatkan eteenpäin

ja vihdoin sun kanssasi olla mä saan
Jaan sateen sumuisen
Illan hämyisen
hymyillen
on syyssade kastellut
virkistänyt henkeni
syyssade kirkastaa..

Selite: 
ensi ihastus...sai hymyilemään ja laulamaan...(:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot