näin hänet taas

Runoilija lili

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

i love and i believe love is here and now
 

näin hänet taas
sydämeni yritti puskea ulos rinnasta taas
henkeni salpaantui ja silmäni loistivat ulos rakkauttaan
vaan eivät sanaakaan huuleni sanoneet
eivät sanaakaan korvani kuulleet
eivät jalat totelleet ja lähteneet hänen peräänsä
kuin ilma olisi ollut betonia
maa ilmaa kevyempää
valmis pettämään alta jos askeleen ottaisin
tietääkö jokin kohtalomme
tietääkö se varoittaa
vai haluaako jokin vain estää minua tuntemasta rakastetuksi
kuin sinä ja minä ovat tähdet taivaalla
näköetäisyydellä
mutta niin kaukana toisista ettei koskettaa voi
ei toisen lämpöä tunne
mutta silti valaisee yömme
silti tuo lohtua hetkii yksinäisiin
toivoa että vielä näemme
kun aurinko laskee taivaanrannan taa
ja tähdet taas hetkensä saavat

Selite: 
näin hänet taas...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot