Kansamme

Runoilija Tulenlilja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.4.2012
Viimeksi paikalla: 13.3.2021 1:47

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja niin hän kirjoitti
Kadotti hetkeksi
Unohti toiseksi
Ja loihti paperille
Oman tähtitaivaansa.
 

Ei yksikään sielu
Ole täällä ehjä
Silti hymy käy yllättävän usein
Ja laulujemme surullinen herkkyys on
kirkasta,
kuulasta,
melankolisen kaunista.

Selite: 
Olen suomalainen...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika hyvä määritelmä

 

Käyttäjän kaikki runot