21.1.2015

Runoilija Tulenlilja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.4.2012
Viimeksi paikalla: 13.3.2021 1:47

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja niin hän kirjoitti
Kadotti hetkeksi
Unohti toiseksi
Ja loihti paperille
Oman tähtitaivaansa.
 

Kun musiikki on oikea
Ja kertoo kotikylästä
Siitä miten siellä on kaikkea eikä silti mitään
Siitä miten sinne kaipaa takaisin eikä kuitenkaan jäädäkseen

Kun ympärilläni ovat vuoret
ja jyrkänteen reunalta
putoaisi pelkkään tyhjään ja valkeaan usvaan
putoaisi niin kuin ihmiset painajaisissaan putoavat

Kun on yhtäaikaa tyhjä ja täysi
Ehjempi, muttei koskaan kokonainen
Voi antaa itsensä tuijottaa
sinne valkoiseen usvaan
ja kuvitella ettei siellä ehkä olekaan muuta kuin
Päättymätön pehmeä tyhjyys

Ja itkeä hiljaa
surumielisyyttään
kaihoa
iloa.

Selite: 
Ecuador ja omiin ajatuksiin uppoaminen automatkalla.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot