Nimetön

Runoilija Tulenlilja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.4.2012
Viimeksi paikalla: 13.3.2021 1:47

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja niin hän kirjoitti
Kadotti hetkeksi
Unohti toiseksi
Ja loihti paperille
Oman tähtitaivaansa.
 

Kaadutte
Kaadumme
Kaadun
Lakanoiden lomaan
Loitommas lupauksista
Lopullisesti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot