Jonakin aamuna koti ja sinä

Runoilija Tulenlilja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.4.2012
Viimeksi paikalla: 13.3.2021 1:47

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja niin hän kirjoitti
Kadotti hetkeksi
Unohti toiseksi
Ja loihti paperille
Oman tähtitaivaansa.
 

Jonakin aamuna
Aurinko on kylmä
ja sen valo uppoaa pilviin

Jonakin aamuna
sänkyni on taas pieni
ja tyyny kostea aamukasteesta

Jonakin aamuna
tuoksuu suodatinkahvi
ja kädessä on lentolippujen sijaan sinun kätesi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot