Pikkutunteja

Runoilija Tulenlilja

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.4.2012
Viimeksi paikalla: 13.3.2021 1:47

Asuinpaikka: Lappeenranta
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja niin hän kirjoitti
Kadotti hetkeksi
Unohti toiseksi
Ja loihti paperille
Oman tähtitaivaansa.
 

Pikkutuntien nimi tuntuu
lähinnä ironialta
Uni ei tule
Aurinko vaanii valmiina ja
nauraa liian leveästi

Ravistan päätäni
Ravistan sinua ulos sieltä
mutta sinä takerrut aivokudokseen
verkkokalvolla virnuilet
minulle

Et ole yksin
Minä olen.

Ja unohdettuna
minä lämmitän kasvoni
vihaisilla kyyneillä
Sinun hengityksesi sijaan

Puristan lakanoita lujempaa
etten huutaisi
On kuuma ja on kylmä

En tunne kosketustasi
sillä kätesi lepää hänen selällään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot