Onnellisuuden avain.

Runoilija Bellu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2008
Viimeksi paikalla: 20.4.2017 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All you need is love!
 


Silloin olin onnellinen
Siinä vieressäsi
Ihosi lämpö ihollani
Kätesi ympärilläni
Hengityksesi niskassani
Sinä siinä
Aivan lähellä
Kiinni minussa
Silloin olin onnellinen

Avain onnellisuuteen löytyy lusikasta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot