Nuori ja naiivi

Runoilija Bellu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2008
Viimeksi paikalla: 20.4.2017 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All you need is love!
 
 nuori ja naiivi 
sanoit

rikoit sydämeni
mursit itsetuntoni
talloit päälleni
haavoitit minua
käytit kuin huoraa
maksamatta

muttet tiennyt

”kaikki varkaudet ilmoitetaan poliisille”


nuori ja naiiviko?
sanoisin kostonhaluinen
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielettömän hyvä ja vahva runo.

Aiheesta toteutus, joka vähän hymyilyttää. Nuori ja naivi on kostonhaluisin.

Tämä on hieno, voimakas runo. Pidin paljon!

Tämä on hieno, voimakas runo. Pidin paljon!

ihan kuin mun elämäntilanteesta kirjoitettu, mä oon yrittäny tosi monesti kirjottaa siitä mikä tässä on saatu hyppäämään silmille onnistuneesti. Menee suosikkeihin ehdottomasti.

Vau! Vetää sanattomaksi. Todella hieno ja samaistuttava runo. Hieno ulkoasu. :)

Karuuden lisäksi tässä on pientä ironiaa

 

Käyttäjän kaikki runot