Kokonainen.

Runoilija Bellu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2008
Viimeksi paikalla: 20.4.2017 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All you need is love!
 

oli vain pimeys
vain tyhjyys
vain kipua
vain kyyneliä
vain tuskaa tuskan jälkeen

sinä tulit
ja korjasit kaiken

pala palalta
sirpale sirpaleelta
kappale kappaleelta
nostit minut lattialta

korjasit minut
teit minusta ehyen
teit minusta minut

nyt olen kokonainen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella nätti runo, pidän paljon! :)

 

Käyttäjän kaikki runot