Sinä.

Runoilija Bellu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2008
Viimeksi paikalla: 20.4.2017 11:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

All you need is love!
 
  
Sinä
Tulet
Viettelet
Kosketat
Suutelet
Haluat
Hamuat
Rakastat

Saat
Minut rakastumaan
Antamaan sydämeni
Sieluni
Kaikkeni

Mutta
Haavoitat
Viillät
Murskaat
Lyöt ilmat keuhkoistani
Revit sydämeni irti
Murskaat sieluni
Rikot minut

Eikä mikään tule koskaan olemaan kuin ennen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoisesti rakennettua runo. Toimiva kylläkin, pidin! :)

Vahvoja runoja sinulla täällä! Vahvoja tunteita myös, runosi koskettavat.

omaperäistä runoa, massasta poikkeavaa ja elämässähän tuollaistakin on

 

Käyttäjän kaikki runot