Taival Rankka

Runoilija Päne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pohjois maiden mytologiaa ja luonnon kauneutta.
 

Lähtö konnuilta tutuilta koittaa kulkiaa yksinäistä,
Aamu usvan saattelemana hän tiensä suuntaa Pohjoiseen ratsunsa selkään ponkaisee ja matkaan Lähtee.

Kylmä kolkko tunne sisimmisään kulkia vielä kerran Taakseen vilkaisee, kaiken tutun nyt taakseen hylkää ja Kohti uutta ja tuntematonta säntää.

Edessä matka pitkä pelkoa ei tulevasta,
Haave paremmasta tulevaisuudesta pitää mielen Tyynenä ja kannustaa jatkamaan vaikka välillä palata Haluaa.

Perillä sade ja ukkonen matkaajan vastaan ottaa,
Satulasta laskeutuu matkaaja uuden kodon maalle, Katsahtaa ajatuksissaan uutta elämäänsä pohjoisen Mailla.

Vaikka vanhan kotonsa hylkäsi, hän tietää että Pohjoinen on hänen kotinsa ikänsä on hän kuunnellut Tunturien ,vaarojen ,koskien ,soiden ja pohjoisen metsien Kutsua mutta viimein hän tiensä Haaveeseensa löysi.

Näin hän vanhan elämänsä hautaa unholan saleihin ja Uuden elämänsä aloittaa ja vanhat virheensä korjaa Rankka taival on päättyny ja uusi taival voi alkaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot