Yksinäisen Teräs Mieli

Runoilija Päne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pohjois maiden mytologiaa ja luonnon kauneutta.
 

Ennen niin heikko ja vahvojen pilkan kohde
Vuosia kuunnellut muiden solvauksia
Antanut periksi kaikessa ja aina alistunut kohtaloonsa
ja kärsinyt niiden tuskan kelle se oikeasti kuuluisi mutta silti jatkanut eteenpäin.

Liian nuorena kotoaan pois viety
vuosia viettänyt toisaalla yksin ja oppinut oleemaan näyttämättä tunteitaan ja sietämään kaiken naamaansa väräyttämättä.

Tukahdetut tunteet kasautuivat hiljalleen ja sulautuivat heikkoon mieleen henkisen raudan muodossa
sitä mieltä eivät sanat enää haavoita

On sama mitä hänelle sanotaan hän vain kylmän viileästi hymyillen sulauttaa loukkaavat sanat omaan mieleensä tehden siitä entistä vahvemman.

Häntä ei yksinäisyys , syrjiminen tai suru sorra enää polvilleen ja taivuta mieltä tahtoon joka saattaisi tavallisen kokemattoman sielun tuhota.

Myös ennen niin raivoisa ja tulinen luonne vääriä ihmisiä kohtaan on tukahtunut ja pitää hänet aina raúhallisena vaikka muut ympäriltä tunteiden haavoittuessa kaatuisikkin.

Mutta niin tunteettomalta kuin hän vaikuttaisi niin silti silloin tällöin yksi kyynel silmäkulmaan ilmestyy mennyttä muistelessa mutta samalla myös paremman tulevaisuuden tullessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava tarina.

 

Käyttäjän kaikki runot