Nyky Maailman Hiljainen Ihme

Runoilija Päne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pohjois maiden mytologiaa ja luonnon kauneutta.
 

Usvaiseen kesä aamuun herään ja ensimmäiseen linja-autoon hyppään.

Matka läpi sumuisten peltojen päättyy pieneen kylä pahaseen.

Huoltamolta kahvin ja askin tupakkia ostan ja kävelen kohti keskustaa aamun pitkien varjojen vielä halkoessa katuja.

Istun ja kahviani maistelen , tupakan sytytän ja rennosti nojaan aseman tuoliin ja katselen vielä autiota taajamaa taian omainen rauhallisuus nykypäivän vilskeessä.

Ajatuksissani katson kun linnut lentävät vielä hetken hiljaisella taivaalla ja kohta jo ensimmäiset autot ilmestyvät teille pikku hiljaa harvinainen hiljaisuus hajoaa jälleen ja uuden päivän mekkala alkaa.

Kahvini kurkuun kumoan ja tupakini tumppaan on aika aloittaa jälleen päivän uurastus kunnes taas illan hiljaisuus hiljalleen laskeutuu ja päivän päättää.

Selite: 
Dodiin jos tällä kertaa kirjoittaisin tästä ehkä joltesakkin sekavasta räpellyksestä pienen selostuksen. tällä kertaa ajattelin kokoeilla jotain mitä ylikaiken inhoan elikkä nyky maailmaa ja sen armotonta kiirettä ja mölyä mutta tässä yksi aamu näki vaihteeksi vielä juuri tätä kiireettömyyttä ja hiljaisuutta keskellä kylää siinä sitten räpelsin kauppa kuitin kääntö puolelle jonkun näkösen pohjan tälle kessua vetäen ja kahvia lipittäen :D mutta paskahan tästä tuli tämäkun ei ole niitä asioita mitkä niin inspiroisi minua mutta tein kuitenki jos nykypäivästä jotain hyvää löytää ni kyllä se pitää joltesakki paperille lurittaa ja nettiin tunkea :P
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot