Kultainen Keskitie

Runoilija Päne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pohjois maiden mytologiaa ja luonnon kauneutta.
 

Alimmalla tiellä elämän
Paheita liiaksi ongelmia ainiaaksi
Mieli turmeltunut , tummunut
Järki lähes sammunut.

Taas tiellä ylimmällä
Hyvyyttä vaan , paheita ei ollenkaan
Hyvä sokaisee kulkiaa
Pahasta varoita laisinkaan
Hyväuskoisena kulkee kohti loppuaan.

Kun keskitiellä kultaisella
paheita sopivasti , hyvyyttä tarpeeksi
Tieto pahasta pitää huolta hyvästä,
Tieto hyvästä huolehtii pahasta
Mieli kirkas puhtoinen
Ei saastunut liiaks pahasta
Ei puhdistautunut liiaksi hyvästä
Keskitie onneen löytyy näiden tasapainosta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot