MIETIN SINUA ÄITI...

Runoilija Jasmine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus voittaa vihan, mutta ei surua....
 

Sä vannoit ettet lähde,
mut lähdit kuitenkin.
Mä jäin tänne yksin
ja itki tietenkin.

Pyysin apuu ja sitä
sainkin, mut missä
oot sitä mietin.

Haluun sun mult
kysyvän,
mitä ajattelet
tiedäthän.

Mun rakkaus on kuollut
ja niin koht minäkin.
Enkä mäkään onnellinen oo,
mutta elän kuitenkin.

Pyydän jotain tuttua
yhden asian tunnustusta.

En oo vapaa ilman sua.
En voi nauraa ja liikuttua.
En voi elää ilman sua,
sillä jossain kaipaan sua...??

Selite: 
Äidille
Kategoria: 
 

Kommentit

surua, hyvä

surua, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot