pieni tyttö ja nalle !

Runoilija Jasmine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus voittaa vihan, mutta ei surua....
 

Pieni tyttö kuiskaa nellelle:
-nukutko?

Nelle vastaa hiljaan:
- En, kun en saa unta.

Tyttö kysyi:
-Miksi??

Tuli hetkeksi hiljaista...

Tyttö huomasin nallella
olevan joku..

Nalle sanoo surkeasti:
-Minua pelottaa !!

Samalla tyttö
halasi nallea ja sanoi:
-Pidän sinusta huolta,
älä pelkää.

Nalle purskahti itkuun..!

Tyttö kuiskaa hellästi
nallen korvaan:
-Minuakin pelottaa, mutta
pidän sinusta silti hyvän huolen..

Nalle hihkaisee:
-Minä rakastan sinua aina !!!

Tyttö hiljeni ja
rutisti nallea ja lopulta
sanoo:
-Minäkin sinua!!

Selite: 
Tuli vain eräänä sateisena päivänä mieleen yht äkkiä :D:D
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot