Yksi askel taas liikaa...

Runoilija Jasmine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus voittaa vihan, mutta ei surua....
 

Astuin taas
liikaa askeleita.

Yhdenkin olisin
voinut jättää
astumatta.

Sekin olisi
ollut hyväksi,
mutten silti tajunnut...

Kärsin siitä nytten
kun en tajunut heti..

Autan jos voin
ikinä en lupaa..

Se voi tuottaa pettymyksen..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin paljon tunnetta vähin elein.

Sanoja, ilmaisua kuin mosaiikkia herkintä.

Herkkä ja hieno Runo.

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot