vaikeeta...

Runoilija Jasmine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus voittaa vihan, mutta ei surua....
 

Mulla oli vasta todella vaikeaa
koulu meni huonosti
kavereita oli tosi vähän
ja kukaan ei välittän minusta.

En ymmärtänyt miksi
ja kenen takia,
syytin kaikkii muita.

Sitten heräsin todella
syvästä unesta ja tajusin
kuka oli syyllinen.

Yritin kaikkeni kaikkien
vuoksi et saisin anteeksi.

Mutta oli liian myöhäistä.
Oli enään yksi paikka minne olisin voinut mennä.. mummi..

Onneksi mummillani
on niin suuri sydän
että hän halusi pelastaa
minut kaikesta tästä.

Lopuksi mummin ansiosta
asiat ovat parantuneet...

Selite: 
Minulla kesti tämän kirjoittamisessa tunti, koska se on niin tunteella kirjoitettu, et itkin joka lausees.. Mummille: -RAKASTAN SINUU JA PALJO <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki asiat selviävät kunhan annat niille aikaa. Kyynel silmissä luin runosi olet myös minulle rakas <3

 

Käyttäjän kaikki runot