Jokamiehen Valtaistuin

Runoilija KVARTSINESTE

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohti kirkkautta. Clearer visions daily.
 

On vessan ohi helppo kulkee
aikomatta suurii
mut itse oikein valitsin;
sain tehokasta kuurii

kun normivessakopiss' päätin
tehdä aivotöitä
niin sainpa puurtaa pitkää päivää
ilman häiriöitä

ja ajatus kun toistaan seuras
luovuus kukoisti
niin tiesin löytäneeni sen,
ateljeen tietysti

mä päiväst' yöhön vessas nuokuin
täysin gonahdin
mut ajan kanssa tietenkin
se "kop-kop" kajahti

ne päivitteli ärtyneenä
puuhaa vessapyyn
mut silti vannoin kopin nimeen:
sain silt' hyvän syyn

vaan pönttö painoi takamusta
aivan uuteen tapaan;
ja johti puuhat ajan kanssa
tilaan puuduttavaan

Siks kaiholl' katson vessaa
turvavälin päässä oon
muuall' täytyy työt nyt tehdä
perse meni kuolioon.

Selite: 
Autenttisesti kirjoitettu vessassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska, oivaltava, rento. Kiva runo.

Aika hyvä :) Minä täytän ristikoita.

 

Käyttäjän kaikki runot