Muovipussinomadi

Runoilija KVARTSINESTE

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohti kirkkautta. Clearer visions daily.
 

säkkiin se mitä irti lähtee
oli tehty matkasuunnitelmaa
hän istuu majakan juurella
vartija huutaa vaan

haaveissa toispuoleisromanssi
ja muovipussinomadi
hän kulkee, varastaa

ken hänen säkkinsä löytää
ei omaansa voi löytää
mahdotonta takaisin lunastaa

papyruksesta kurjen hän taiteilee
acta diurnasta tossunsa muotoilee
noin kolmestasadasta sanasta
hän kompassin itselleen valaa

luoksensa hänet otti
eräs käsityöläinen
aikuisiän lelusepäksi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot