Nimetön

Runoilija KVARTSINESTE

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohti kirkkautta. Clearer visions daily.
 

sade ylläni, tuolla nummilla
makaan sängyssä yöllä sitä kuunnellen
nummilla ukkostaa, taivas salamoi
mutta sateen piiskama ruoho
kohta uudestaan kasvaa taas voi

rasitus, murhe, muistot, pahat ajatukset
ne kovin pieniltä vaikuttavat
kun voi nummia katsella
katseen ylös nostaa
myrskyn ääniä kuunnella

mä sulle rakas ystäväin
nyt salaisuuden kerron
myrsky on kuulokkeissa
nummet mielessäni
vain häiriöitä aivoissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihan sama ...vaikka kuulokkeista!! Ajatukseni leni jo vaikka minne nummille! Upeasti kirjoitettu!

 

Käyttäjän kaikki runot