Poluttomia

Runoilija KVARTSINESTE

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohti kirkkautta. Clearer visions daily.
 

Onneni on harhaa, mutta olen silti täällä
pitämässä hauskaa kovin itsekkäällä päällä,
ja joka ainut päivä kulkee vertaiseni vastaan
elätellen, herätellen salaa pikkulastaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot