Heiltä hopean halusin

Runoilija KVARTSINESTE

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kohti kirkkautta. Clearer visions daily.
 

Valvotun yön mahlan valuessa verholehtiä pitkin päivää ja seuraavia
muukalaisia hyvästelen ja rupatellaan mukavia;
toisen mukaan kulta on liian lähellä,
toinen kertoi että kulta on kaukana idässä.

Vaan heiltä hopean halusin,
heiltä hopean halusin.

Kolmannen aamun kahvin valuessa pannuun ottaa
eräät muukalaiset yhteyttä ja pari sanaa vaihtaa;
he julistavat matkaa olevan liikaa,
vaikka aarteen jo nähdä sain.

Vaan heiltä hopean halusin,
heiltä hopean halusin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot