Kylmänkatkeransuloisenriipivää

Runoilija Laide

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tee minun syytäni oleva virhe
kierrätä minut
heitä pois
ja minä hyväksyn kaiken ja hymyilen hiljaa
kauniisti kauniisti kauniisti
 

Kääriydyn tyhjän talon
kylmänkatkeruuteen
Teen kyynelistä muurin
ja annan tyhjyyden täyttää minut

Etsin sinua
tyhjistä, suurista huoneista
tyhjästä, suuresta sängystä
tuoksuvalta tyynyltä
kehosi hahmosta lakanalla
mustelmista kaulalla
liian kovaa huutavasta puhelimesta
sotkuiselta lattialta

Mutta eniten
etsin sinua
mutkan taa katoavista junista
pakkasen jäädyttämistä kyynelistä
paleltuneista sormista
melonintuoksusta kaulallasi
turvallisen sylin muistosta

Ja tiedän
että näiden viiden viikon ajan
olet täällä vain
muistoissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot