Kostonpuikkoja

Runoilija Laide

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tee minun syytäni oleva virhe
kierrätä minut
heitä pois
ja minä hyväksyn kaiken ja hymyilen hiljaa
kauniisti kauniisti kauniisti
 

Sanojeni katkeruuteen
rakenna kotisi
Kuule, kuinka linnasi
räystäiltä tippuu
jäinen viha
Tunne, kuinka suruni tuuli
puhaltaa talosi
seinien läpi

Ja minä lupaan
olla se myrsky
joka vielä kerran
tuhoaa koko elämäsi

Selite: 
Maailmasta, jota vihaa. Ihmisistä, joita halveksii. Tunteista, joita pelkää.
Kategoria: 
 

Kommentit

määhän nyt mykistyin.
tuo viimeinen säe.
ohlalaa

 

Käyttäjän kaikki runot