Aamukauneus

Runoilija Laide

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tee minun syytäni oleva virhe
kierrätä minut
heitä pois
ja minä hyväksyn kaiken ja hymyilen hiljaa
kauniisti kauniisti kauniisti
 

Minun lootukseni nukkuu
hänen kasvoillaan on
yön rippeiden hiljainen rauha
Ja minä tiedän
että sama rauha
on omilla kasvoillani

Aamun ensimmäisten säteiden
ujosteleva kosketus
- kuin minun suudelmani -
herättää hänet

Silmänsä hakevat jotain
- minua? -
ja löytävät
Huulensa taipuvat hymyyn
unirippeet katoavat
ja suudelmassa on taikaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

miten joku osaakaan kirjoittaa näin kauniin ja rakkautta täynnä olevan runon? :) sie osaat <3

~aamu kauniit tunteet herättää, ja suudelma se avaa tien uuteen päivään, upea runo~

Koskettavan kaunis on tämä runosi! ONNITTELUT SYNTYMÄPÄIVÄSI JOHDOSTA!

 

Käyttäjän kaikki runot